Fiso Royal House

kk

Pui Golden Retriever  disponibili             

Click here to edit subtitle

Puiuti de Golden Retriever- acceptam rezervari
Golden Retriever puppies available for reservation!

Nu avem puiuti disponibili momentan! Acceptam rezervari pentru cuiburile urmatoare din toamna-iarna 2020.
Reservation list is open for autumn-winter litters.
Femelele de la care speram sa avem puiuti :

              Winter Fairytale Of Goldset   

                                                      Lady In Red Fiso Royal House

Puiutii pot pleca de la noi incepand cu varsta de 8 saptamani . Vor avea pedigree tip A eliberat de Asociatia Chinologica Romana, carnet de performanta, carnet de sanatate cu microcip si minim 2 vaccinuri facute si vor beneficia de sfaturile noastre pe toata perioada vietii.
Puiutii cresc in casa, din prima zi de viata pana la plecarea spre noile casute,  alaturi de noi, pe paturici si covorase speciale, beneficiind astfel de cele mai sigure conditii de crestere si de socializare maxima. Ne respectam si iubim puiutii si cautam stapani care isi doresc un membru adevarat al familiei, pe care sa il accepte cu drag alaturi. Un Golden Retriever nu va fi tinut sub nicio forma afara, nu este un caine de curte!

 


Lista de rezervari este deschisa pentru persoane iubitoare si responsabile. Puiutii provin din parinti cu temperament exceptional si testati pentru bolile cu transmitere genetica si selectionati prin arbitraje in expozitiile chinologice.
Stam la dispozitie cu orice informatii si sfaturi legate de cresterea unui Golden Retriever.
IMPORTANT!!!
Nu va lasati pacaliti de inmultitori. Nu exista pui de rasa pura fara pedigree! Singurul act care atesta puritatea rasei este ascendenta cunoscuta pe mai multe generatii, respectiv  pedigree-ul! Acesta nu se plateste separat ci este obligatia crescatorului de a asigura pedigree fiecarui puiut nascut in canisa sa, indiferent daca este un pui pentru companie sau pentru expozitii. Parintii fara pedigree sau cu ascendenta incomplet pot produce cu un risc mai mare pui cu probleme fizice sau de sanatate!
Goldenul ca multe rase de talie mare este predispus la anumite probleme de sanatate. NU CUMPARATI puiuti din parinti netestati pentru bolile transmise genetic : Displazie de sold si cot, Ochi si Inima. Cereti certificatele in original inainte de a rezerva/ cumpara un puiut. Din pacate multi inmultitori si pseudo-crescatori spun ca au aceste teste facute, bazandu-se pe faptul ca nimeni nu cere sa vada aceste acte cu adevarat.

Pentru mai multe informatii despre canisa noastra si despre acest cuib va rugam sa ne contactati


Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.